Proč je sójový vosk ten nejlepší?

Naše vášeň pro svíčky nás vedla k výběru 100 % přírodního sójového vosku, který se stal klíčovým prvkem naší malé dílničky. Jsme hrdí na to, že každá svíčka, kterou pro vás vyrábíme, je vytvořena s ohledem na přírodu a vaše zdraví.

Sójový vosk

Kus přírody v každé svíčce

Srdcem našich svíček je 100 % čistý a kvalitní sójový vosk, který není jen klíčovým prvkem naší tvorby, ale také věrně odráží naši filozofii. Tento přírodní materiál se získává z obnovitelných sójových bobů, což nejen podporuje udržitelnost, ale také šetrnost k životnímu prostředí. Je to naše volba pro ekologickou a kvalitní alternativu k tradičním voskům.

Prozkoumejte naše vonné svíčky z přírodního sójového vosku
Sójová svíčka vanilka | 180ml
Sójová svíčka s věnováním nejlepší partnerka | 180ml

Žádné chemikálie, pouze přírodní prvky

Svíčky, které vyrábíme neobsahují žádné ropné složky, parafínové nebo včelí produkty. Neobsahují ani žádné živočišné složky, palmový vosk ani škodlivé chemikálie jako pesticidy nebo herbicidy. To znamená, že při hoření našich svíček, nevznikají žádné škodlivé látky. Tím tak šetříte nejen své zdraví, ale i naši planetu.

Prozkoumejte naše dekorativní svíčky z přírodního sójového vosku
Ručně litá sójová svíčka MEDVÍDEK
Ručně litá sójová svíčka LAMA

Jaké jsou další výhody přírodního sójového vosku?

Použití přírodního sójového vosku přináší také praktické výhody. Svíčky hoří až o 50 % pomaleji než ty z jiných vosků, což znamená, že si je můžete užívat déle. Ačkoli se cena našich svíček může zdát na první pohled vyšší než u běžných svíček v obchodě, za delší dobu hoření a kvalitu složení stojí za to si připlatit. Navíc naše svíčky nezanechávají zbytky vosku na stěnách sklenice, což je další příjemným bonusem.

Prozkoumejte naše vonné sójové svíčky se znamením zvěrokruhu
Sójová vonná svíčka VÁHY | 180ml
Sójová vonná svíčka ŠTÍR | 180ml

Minimální dopad na životní prostředí

S naší vášní pro svíčky jdeme ruku v ruce i s péčí o planetu. Naším cílem je minimalizovat negativní dopad na životní prostředí. Vosk i esenciální oleje, které používáme, nejsou testovány na zvířatech, a jejich biologická rozložitelnost znamená minimální ekologický dopad.

Věříme, že vás naše krásné sójové svíčky osloví. S touto přírodní volbou můžete nejen tvořit krásné zážitky, ale také se přidat k ekologickému hnutí a podpořit etickou výrobu. Vaše svíčky budou vonět lépe, hořet déle a zároveň budete moci být hrdí na to, že používáte produkt, který není jen krásný, ale také šetrný k naší planetě.

A co je ještě krásnější? Zakoupením našich svíček Candlix podpoříte malou dílničku, ale velký sen. Vaše podpora nám umožní pokračovat v naší vášni a přinášet do vašich domovů kusy přírody ve formě krásných svíček. Děkujeme vám za vaši důvěru a podporu, a těšíme se, že budeme svítit pro vás i pro naši planetu i nadále 💜

Zpět do obchodu