Nová kolekce podzimních svíček, které si zamilujete!

Podzim už klepe na dveře a přináší s sebou kouzlo barevného listí, chladnější večery a vůni dýní a koření ve vzduchu. Je to ten nejlepší čas na to, proměnit váš domov v útulné místo, kde můžete relaxovat a užívat si chvíle pohody. Ať už si představujete večery strávené u krbu, příjemné chvíle s šálkem teplého čaje, nebo osvěžující procházky v přírodě, naše kolekce svíček vám pomůže vytvořit dokonalou podzimní atmosféru. Objevte naše nové podzimní vůně, které vám přinesou pocit klidu a harmonie, ať už jste kdekoliv – doma, v kanceláři, nebo na cestách!

Podzimní kolekce vonných svíček ze sójového vosku

Proč zvolit svíčky od Candlix?

Naše svíčky jsou vyrobeny ze 100% přírodního sójového vosku a přírodních vonných olejů, což znamená, že jsou šetrné k životnímu prostředí i vašemu zdraví. Nepoužíváme žádné pesticidy, herbicidy ani syntetické látky. Svíčky hoří čistě a dlouho, a to bez uvolňování škodlivých látek, které by mohly negativně ovlivnit vaše zdraví nebo kvalitu vzduchu ve vašem okolí.

Představujeme naše vonné svíčky ve skle

Sójová svíčka Pumpkin Spice | 180ml

Vzpomínáte na podzimní večery u babičky, kdy celým domem voněl pečený dýňový koláč? Vůně naší svíčky Pumpkin Spice evokuje podzimní večery, kdy se setmí dříve, světlo svíček bliká na oknech a z kuchyně se line vůně koření. S tóny anýzu, skořice a hřebíčku vás tato svíčka přenese zpět do časů, kdy jste s nadšením čekali na pečené dobroty přímo z trouby.

Sójová svíčka Pumpkin Spice | 180ml
Sójová svíčka Pumpkin Spice | 180ml

Sójová svíčka Podzimní noc | 180ml

Pro ty, kteří milují svěží vůně, je naše svíčka Podzimní noc tou pravou volbou. Její jemná, ale výrazná vůně pomeranče naplní váš domov osvěžující energií, která vám pomůže relaxovat a zregenerovat se po dlouhém dni. Připomíná krásu podzimních dnů, kdy se příroda obleče do jasných barev a vzduch je plný života.

Sójová svíčka Podzimní noc | 180ml
Sójová svíčka Podzimní noc | 180ml

Sójová svíčka Dům hrůzy | 180ml

Připravte se na tajemnou cestu s naší svíčkou Dům hrůzy. Vůně santalového dřeva vás obklopí teplými, zemitými tóny, které evokují staré, opuštěné domy, plné tajemství a příběhů, kde se při každém kroku rozléhá tiché šepotání. Santalové dřevo dodává svíčce kouzlo, které připomíná starodávné komnaty plné záhad, kde světlo svíčky kreslí stíny na stěnách a vytváří atmosféru plnou napětí a tajemství. Je to dokonalá volba pro ty, kteří chtějí dodat svým večerům trochu napětí a záhadnosti.

Sójová svíčka Dům hrůzy | 180ml
Sójová svíčka Dům hrůzy | 180ml

Zajímavost: Každou svíčku jsme pečlivě ozdobili voňavým kořením, které podtrhuje její jedinečný charakter. Tato malá pozornost dodává každé svíčce nejen vizuální kouzlo, ale také zintenzivňuje její podzimní atmosféru. Před zapálením svíčky se ujistěte, že jste všechny kusy koření odstranili, aby se předešlo nežádoucímu hoření.

Podzimní kolekce vonných svíček ze sójového vosku koření

Naše dekorativní svíčky pro dokonalou výzdobu

Ručně litá sójová svíčka DUCH

Oživte své podzimní večery s naší svíčkou ve tvaru ducha. Tento unikátní kousek, ručně vyrobený z přírodního sójového vosku, vyniká svým roztomilým, ale zároveň strašidelným designem ve tvaru ducha. Tato svíčka je ideálním doplňkem pro Halloween nebo pro každé podzimní aranžmá. Do vašeho domova si přinesete nejen krásný dekorativní prvek, ale i příjemnou vůni.

Ručně litá sójová svíčka DUCH
Ručně litá sójová svíčka DUCH

Ručně litá sójová svíčka DÝNĚ

Oživte svůj podzimní dekor s naší svíčkou ve tvaru dýně, která zaujme svým vzhledem i vůní. Ručně litá a vyrobená z přírodního sójového vosku, tato svíčka je nejen krásným kouskem do vašeho interiéru, ale také praktickým doplňkem. Skvělá kombinace s naší vonnou svíčkou Pumpkin Spice, která do váš domov nejen krásně ozdobí, ale také ho provoní bohatou vůni podzimních koření. Ideální pro sváteční výzdobu nebo jako stylový doplněk do každého podzimního aranžmá.

Ručně litá sójová svíčka DÝNĚ
Ručně litá sójová svíčka DÝNĚ

Jak pečovat o své svíčky?

Aby vaše svíčky hořely co nejdéle a nejčistěji, doporučujeme před každým zapálením zkrátit knot na délku asi 0,5 cm. Nikdy nenechávejte svíčku hořet déle než 3–4 hodiny a vždy ji mějte pod dohledem. Pro další tipy na péči o svíčky si přečtěte tento článek.

Závěr

Přivítejte podzim s našimi svíčkami, které přinesou kouzlo podzimu přímo k vám domů. Ať už hledáte dekoraci, která zaujme každou návštěvu, nebo vůni, která všechny zahřeje, máme pro vás ideální volbu. Prozkoumejte naši kolekci a nechte se unést podzimními radostmi, které přináší každá svíčka.

TIP: Získejte slevu! Při nákupu nezapomeňte v košíku zvolit platbu převodem a automaticky získáte dodatečnou slevu na celý nákup.

Zpět do obchodu